Entrelínies, una trobada d’intercanvi literari organitzada pel veïnat de Museros

Dimarts, 15 Març 2022 14:27 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 307 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dissabte, 5 de març de 2022, de 12.00 h a 13.30 h, a la plaça de les Escoles Velles de Museros, tingué lloc Entrelínies, una trobada veïnal d’intercanvi literari.


Aquesta fou organitzada per la Comissió Veïnal de Cultura, un òrgan de participació local format pel veïnat muserenc vinculat a l’àmbit cultural, bé com a persones dedicades professionalment, bé com a persones aficionades usuàries de la Casa de Cultura, així com representants del teixit associatiu.


L'acte va comptar amb la presència de Cristina Civera, alcaldessa de Museros, i Sonia García Ruiz, regidora de Cultura i Promoció Lingüística, a més de l'assistència de 50 veïns i veïnes de totes les edats i els familiars de Vicent Alcover Campos.


“La Comissió, impulsada per la Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Museros, va nàixer l’any 2021 com un projecte pilot que ha desenvolupat tallers formatius, de diagnòstic i propostes, i també, la preparació de l'acció comunitària Entrelínies”, explica Civera.


“L'objectiu d’aquesta va ser traure la cultura al carrer i afavorir espais de socialització, i encomanar el gust per la lectura. Així doncs, Entrelínies va ser un homenatge al fet de compartir històries, a la manera tradicional mitjançant una lectura col·laborativa del Sermó de Sant Roc a Museros, de Vicent Alcover Campos, i a la manera contemporània, amb la intervenció com a mestre de cerimònies del compositor de hip-hop Alfons Pérez El Blüe, qui va participar recitant el sermó i interpretant obres pròpies relacionades amb el caràcter de la convocatòria”, afegeix García.


Les persones assistents van coincidir a expressar que va ser una jornada ben bonica, de retrobaments i celebració de la idiosincràsia muserenca, així com la voluntat de continuar programant activitats sociocomunitàries des del veïnat en sinergia amb les institucions.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 15 Març 2022 14:28