Museros participa en la I Trobada de Secundaria de l’Horta Nord

Dimecres, 13 abril 2022 09:22 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 206 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres passat 8 d'abril es va celebrar la I Trobada de Secundària de l'Horta Nord, una iniciativa organitzada per Escola Valenciana que va tindre lloc en el poliesportiu Paco Camarasa de Rafelbunyol entre les 10 i les 14 hores.


En aquesta primera trobada, l'alumnat dels diferents instituts de la comarca va participar en jocs, tallers lúdics i activitats esportives organitzades per cadascun dels centres educatius.

 

Museros va ser un dels municipis presents en aquesta jornada gràcies a la col·laboració de l'IES Museros i el Espai Jove, que van organitzar un torneig de colpbol que va aconseguir motivar a la joventut i comptar amb una participació massiva.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, que va assistir a la jornada per a fer costat a la joventut i veure com es desenvolupaven les diferents activitats, va comentar: “l'ambient és fabulós, m'alegra veure la gran participació de la joventut en totes les activitats i la bona relació entre l'alumnat dels diferents centres. Tant de bo es repetisca en els pròxims anys”.

 

La Trobada va finalitzar amb dues actuacions musicals a càrrec de Boira i Mireia Vives i Borja Penalba, totes dues amb una gran assistència de públic.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 13 abril 2022 09:23