Museros reconeix els relats del seu alumnat en els premis Sambori Local 2022

Divendres, 29 abril 2022 13:08 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 111 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros va entregar ahir a la vesprada a la Casa de Cultura els premis Sambori 2022, a través dels quals es reconeix el talent literari de l'alumnat de tres centres escolars del municipi: el CEIP Blasco Ibáñez, l'Escola la Masia i l'IES Museros.

 

Aquest concurs literari, convocat per la Fundació Sambori en col·laboració amb Escola Valenciana i la Coordinadora pel valencià de l'Horta Nord, cerca promoure i difondre l'ús del valencià dins de l'àmbit escolar, convidant a l'alumnat de totes les edats a redactar el seu relat afavorint així la seua creativitat, inventiva, imaginació i talent.

 

La Colla de Tabals i Dolçaines Escola La Masia, va ser l'encarregada d'obrir l'acte, i a continuació l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va prendre la paraula seguida de la regidora de Cultura i Promoció Lingüística, Sonia García, i el regidor d'Educació, Agustí Muedra. “És un plaer descobrir el talent del nostre alumnat a través de la seua originalitat i creativitat”, va destacar Civera.

 

Per a García: “concursos com l'organitzat per la Fundació Sambori són molt importants per a promoure l'ús del valencià i també per a impulsar als més xicotets a comprometre's amb l'escriptura”.

 

“Hem de fomentar activitats com aquesta perquè a base de reconeixements incentivem i motivem als alumnes i alumnes a continuar descobrint la literatura”, va afegir Muedra.

 

En finalitzar el lliurament dels diplomes, l'alumnat i públic assistent va gaudir de l'espectacle realitzat per la companyia Huit Teatre, concloent així l'acte de reconeixement dels premis Sambori Local 2022.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Divendres, 29 abril 2022 13:10