Museros entrega els premis de la campanya del Dia de la Mare

Dijous, 12 Mai 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros va organitzar el dimarts a la vesprada en el Saló de Plens el lliurament de premis de la campanya de comerç del Dia de la Mare. Les persones encarregades de donar aquests premis a les persones guanyadores van ser l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, el regidor de Comerç, Juan José Carrión, i el tècnic de CAMU (Comerços Associats de Museros).

 

Baix el lema “El regal per a la mare, en el comerç local” aquesta campanya de comerç pretenia que els veïns i veïnes del poble feren tres compres a les botigues locals. D'aquesta manera entraven directament en el sorteig dels premis.

 

Necessers, mocadors, rellotges, ulleres de sol i productes cosmètics han sigut alguns dels lots de premis d'aquesta campanya, juntament amb targetes regale per valor de 50 euros per a consumir en CAMU i quatre obres realitzades pel Taller de dibuix i pintura de Museros.

 

Civera va assenyalar que “com a ajuntament hem d'ajudar i promocionar als comerços locals, a més de per la seua proximitat i proximitat, per l'atenció personalitzada que donen a la ciutadania”.

 

D'altra banda, Carrión va donar l'enhorabona a les persones agraciades i les gràcies “als comerços locals per estar disposats a participar en totes les iniciatives que els hi plantegem des de l'ajuntament”, i també “a la professora i alumnat del Taller, per participar en aquesta campanya sortejant algunes de les seues obres i entregant-les de les seues pròpies mans”.

 

La pròxima iniciativa serà la VIII Fira del Comerç Local, que se celebrarà durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig, i on la ciutadania podrà gaudir de paelles, música, concursos, actuacions i més activitats.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 12 Mai 2022 10:01