⁣⁣⁣Museros selecciona a l'alumnat que li representara en el certamen De Viva Veu de la Comunitat Valenciana ⁣⁣

Dimarts, 17 Mai 2022 12:11 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dijous passat, la Casa de Cultura de Museros va acollir el VII Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta Local. Una iniciativa que busca fomentar en la joventut l'hàbit de llegir en veu alta, organitzada per la Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística, i la Regidoria d'Educació i Esports, juntament amb FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura.

 

L'encarregada de donar la benvinguda a les persones presents va ser l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, qui va expressar que “en la societat en la qual vivim, caracteritzada pels canvis constants, la immediatesa i el consum ràpid, aquest certamen ens ajuda a detindre'ns, obrir la ment i despertar l'interés i el gust per la lectura”.

 

Civera donà pas a Sonia García, regidora de Cultura i Promoció Lingüística, qui va remarcar que “la lectura en veu alta és una manera de transmetre informació, cultura i entreteniment que no hauria de perdre's mai, i certàmens com aquest ajuden a conservar-la”.

 

Seguidament, l'alumnat de tercer a sisé de primària del col·legi Blasco Ibáñez, i l'alumnat d'ESO de l'IES Museros, van llegir en veu alta els seus fragments, dels quals van eixir els seleccionats que representaran a Museros en el certamen final de la Comunitat Valenciana.

 

En l'acte també van ser presents Agustí Muedra, regidor d'Educació i Esports, i el professorat i directors dels dos centres educatius. En finalitzar, tot l'alumnat participant va rebre un diploma acreditatiu de la seua participació i un regal.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 17 Mai 2022 12:12