L'Ermita de Sant Roc de Museros millorarà la seua accessibilitat gràcies a l'Ajuntament

Dijous, 09 Juny 2022 13:45 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros ha signat un conveni amb la Parròquia de La nostra Senyora de l'Asunción per a realitzar millores en l'Ermita de Sant Roc, catalogada com a Bé de Rellevància Local.

 

El conveni es va formalitzar la setmana passada quan l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, acompanyada del primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Vicente Pérez, i la secretària de l'ajuntament, Araceli Martín, es van reunir amb el rector de la localitat, Francisco Javier Ruiz, per a signar-lo.

 

Les obres de millora, que consisteixen en l'adequació dels accessos, han donat principi aquesta mateixa setmana i es preveu que estiguen finalitzades a principis del mes de juliol.

 

Per a Civera: “amb aquesta ajuda econòmica, des de l'ajuntament contribuïm a la millora d'un edifici de gran valor patrimonial per a Museros que no sols compta amb una activitat religiosa, sinó també festiva en el moment de celebrar la festivitat de Sant Roc el mes d'agost”.

 

Per la seua part, Pérez destaca que “les administracions públiques hem de garantir la conservació dels béns culturals per a l'ús i gaudi de la nostra ciutadania i les futures generacions”.

 

L'import total del projecte ascendeix a 25.000 euros, dels quals 20.000 són aportats per l'ajuntament i els 5.000 restants entre la parròquia i els Festers de Sant Roc 2020-2022.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 09 Juny 2022 13:48