Museros recupera l'homenatge a les persones majors després de la pandèmia

Dilluns, 19 Setembre 2022 10:01 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Fa més de 20 anys que l'Ajuntament de Museros, quan arriba el mes de setembre, organitza un homenatge a les persones majors del municipi. A través de la invitació a un menjar o sopar, el consistori reconeix públicament la seua labor i la seua contribució al fet que el poble de Museros haja crescut i millorat en molts aspectes, i en general, a mantindre's viu i actiu.

 

Després de la pandèmia, que no ha permés celebrar l'homenatge durant dos anys consecutius, per fi el consistori ha pogut recuperar aquest homenatge, celebrant-lo dijous 15 de setembre.

 

Un total de 365 persones no van voler perdre's aquesta cita en la qual van gaudir d'un menjar fabulós entre amics i veïns i veïnes del municipi, donant de primera mà l'enhorabona a l'Ajuntament per la bona organització de la mateixa en finalitzar.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, comenta que “el millor d'enguany ha sigut tornar a veure les cares de felicitat dels veïns i veïnes majors de Museros”, i remarca que “l'Ajuntament continuarà treballant per a ells i elles, oferint-los diferents activitats perquè continuen actius i actives, i milloren, encara més si es pot, la seua qualitat de vida”.

 

D'altra banda, el regidor de Majors, va voler dedicar-los unes emotives paraules: “Sou un col·lectiu que, sense cap dubte, continua sent un pilar fonamental en les vostres famílies i en la societat. Ens enriquim amb la vostra experiència i sobretot amb els vostres records, que ens fan conéixer i viure temps passats. Hui, amb aquesta celebració, volem reconéixer la vostra dedicació, sacrifici i aportació al llarg de tots aquests anys. Esperem que hàgeu passat una estona agradable”.

 

Des del consistori afirmen que, encara que moltes d'aquestes persones ajuden a les seues famílies en el seu dia a dia, també han de traure temps per a dedicar-ho a fer allò que més els agrada, i per això continuaran oferint-los activitats en les quals puguen aprendre, gaudir, i relacionar-se amb una altra gent.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dilluns, 19 Setembre 2022 10:03