Museros es prepara per a la Gala del Premi Cultura Museros 2022

Dijous, 06 Octubre 2022 15:10 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 80 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Museros ja està preparat per a celebrar la Gala del Premi Cultura Museros 2022, que serà aquest divendres, 7 d'octubre, a les set de la vesprada, a la Casa de Cultura del municipi.

 

La guardonada amb aquest premi en aquesta segona edició serà María Colomer Pache, veïna de Museros dedicada al món del teatre des de l'any 1.984, i que, al llarg de la seua trajectòria professional, ha participat en diverses organitzacions i institucions relacionades amb el món de l'actuació i de la cultura.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, ha volgut destacar “la rellevància que aquesta iniciativa, creada l'any passat, es torne a repetir enguany donant lloc a la segona edició del Premi Cultura de Museros, que té com a objectiu reconéixer el treball i la dedicació d'aquells veïns i veïnes de Museros vinculats al món de la cultura”.

 

Però el Premi Cultura Museros 2022, no està format únicament per la gala de lliurament de premi, sinó que ha comportat la realització d'altres activitats dirigides al públic infantil, com l'espectacle de circ "Karpaty" de la companyia La Troupe Malabo, que va tindre lloc el 23 de setembre, i la “Cercavila Disparatario Circ” de la companyia Disparatario, que es va celebrar el 2 d'octubre.

 

La regidora de Cultura, Sonia García, ha expressat que “els dos espectacles han estat relacionats amb el món del circ, ressaltant la figura de Maria Colomer Pache, pallassa de professió, i han tingut un gran acolliment per part del públic infantil i adult. Prova d'això ha sigut la gran participació que han tingut les dues actuacions”.

 

Per a assistir a la gala serà necessari obtindre una entrada disponible a la Casa de Cultura de Museros o en agendamuseros.com, i les persones que no puguen assistir en viu, podran seguir la gala en directe des del canal de YouTube de l'Ajuntament de Museros.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dijous, 06 Octubre 2022 15:11