⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Museros incorpora a dues persones en atur gràcies al programa EXPLUS

Dijous, 27 Octubre 2022 17:36 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des del passat 24 d'octubre, l'Ajuntament de Museros compta amb dos empleats municipals més gràcies al programa EXPLUS de Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana. Aquesta iniciativa laboral està dirigida a persones majors de 30 anys i en situació de desocupació, i ha permés la contractació d'un home i una dona que realitzaran labors auxiliars de jardineria fins a octubre de 2023.

 

L'objectiu d'aquest programa és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació de les persones demandants d'ocupació i en particular de les persones desocupades de llarga duració, els grups desfavorits del mercat laboral i de les persones inactives. A més, es dota a les entitats locals de mitjans humans addicionals per a oferir uns serveis públics de qualitat.

 

L'alcaldessa de Museros i regidora d'Ocupació, Cristina Civera, mostrava la seua satisfacció amb aquesta mena de mesures “gràcies al fet que ajuden l'Ajuntament a tindre més recursos per a prestar serveis que repercuteixen positivament en els ciutadans i ciutadanes”. A més, l'alcaldessa destacava que “per a les persones que s'incorporen és una oportunitat laboral que els permet ajudar en el seu municipi, alguna cosa que alhora és una responsabilitat pel molt que poden aportar durant 1 any”.

 

Finalment des de l'Ajuntament s'ha volgut destacar la important labor que s'està realitzant des de la institució per a aconseguir aquest tipus de subvencions. Recentment, ja es van incorporar 2 treballadors amb el pla EMPUJU, que està destinat a menors de 30 anys, i ara amb el programa EXPLUS s'incorporen altres dues persones.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dijous, 27 Octubre 2022 17:37