Museros celebra “La Nit de les Animetes” fent costat al comerç local

Dijous, 03 Novembre 2022 14:51 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la festivitat de “La Nit de les Animetes”, el passat 31 d'octubre l'Ajuntament de Museros, des de la Regidoria de Festes, va preparar una vesprada repleta d'activitats pensades per als més xicotets i xicotetes del municipi. Amb les seues disfresses posades, des de les cinc fins a les huit de la vesprada van acudir al parc de la Música, per a participar en tallers creatius, pintacares i contacontes.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va voler ressaltar que “la jornada va tindre un gran acolliment. Xicotets i majors ens ho passem en gran, gaudint junts de la nit més terrorífica de l'any”.

 

A aquestes activitats, cal sumar-li la II Ruta del Comerç del Terror, una activitat preparada conjuntament amb la Regidoria de Comerç que, després del seu èxit en la passada edició, es va decidir repetir enguany.

 

La II Ruta del Comerç del Terror va consistir a fer un recorregut pel municipi passant per alguns dels 31 comerços assenyalats en el mapa de la ruta, on els mateixos comerciants encunyaven el passaport a cada xiquet o xiqueta demostrant que havien passat per allí. En el moment en què aconseguien emplenar amb 10 encunys el seu passaport, rebien un detall terrorífic.

 

“Amb aquesta activitat, el nostre objectiu va ser familiaritzar als més xicotets i xicotetes amb el comerç de proximitat, i que en conéixer-lo el vegen com un espai amigable en el qual poder consumir”, va explicar el regidor de Comerç, Juan Carrión.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 03 Novembre 2022 14:52