Museros adquireix sis emissores per a l'ús de la xarxa policial COMDES

Dijous, 22 Desembre 2022 09:51 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros continua apostant per la seguretat dels seus veïns i veïnes, i és per això que, aprofitant la subvenció de la Generalitat atorgada a través de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències, ha adquirit 6 emissores per a l'ús de la xarxa policial COMDES, el sistema de comunicacions normalitzat per als serveis essencials que intervenen davant una emergència o catàstrofe en l'àmbit de la comunitat.

 

La xarxa COMDES consisteix en una xarxa privada dins de cada flota de policia que al seu torn, permet la intercomunicació entre grups de comunicació comuna per a facilitar la seua operativa localment, comarcal i autonòmic. En aquest sentit, com a novetat, la plataforma ara permet als agents escoltar tot allò que ocorre en un grup comú anara del seu municipi, enfortint així els vincles i la cooperació entre les diferents policies dels municipis i facilitant la comunicació entre ells.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, ha volgut ressaltar la importància d'aquest avanç en el qual a la comunicació es refereix: "Gràcies a aquesta novetat de la xarxa COMDES, la comunicació entre les diferents policies locals és molt més àgil i eficaç, enfortint així doncs, la seguretat dels municipis".

 

D'aquesta manera, es confia que aquesta mesura supose una millora de la seguretat del municipi i, en conseqüència, de la seua ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 22 Desembre 2022 09:53