L'Ajuntament de Museros renova 4 dels seus parcs infantils

Divendres, 13 Gener 2023 12:32 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 84 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La inversió ha sigut d'al voltant de 200.000 euros i amb els diners sobrants es renovaran altres dos parcs


En l'últim semestre de 2022, l'Ajuntament de Museros ha dut a terme la renovació de gran part dels parcs infantils del municipi amb una inversió pròpia d'al voltant de 200.000 euros.

 

S'ha canviat el cautxú de cadascun d'ells i les infraestructures com els gronxadors i els tobogans, i en alguns d'ells s'han incorporat elements inclusius per a xiquets o xiquetes amb necessitats especials. D'aquesta manera, els xicotets i xicotetes de la localitat ja han pogut estrenar els nous gronxadors dels parcs situats en Joan de Ribera, Tendre Galván, Verdolaga i Blasco Ibáñez.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha assenyalat la importància d'aquestes reformes: “L'objectiu de les renovacions ha sigut millorar les prestacions dels parcs perquè aquests foren més segurs, empàtics, diversos i de major qualitat per als nostres xicotets i xicotetes”.

 

Les renovacions s'han realitzat de manera progressiva fins a l'actualitat, depenent de l'empresa adjudicatària de cada projecte.

 

Des del consistori afirmen que del total de la inversió han sobrat recursos, els quals aniran destinats a la renovació d'altres dos parcs.

Modificat el Divendres, 13 Gener 2023 12:33