Compromís per Museros torna a confiar en Víctor Xercavins com a candidat de Compromís a l'alcaldia de Museros

Dilluns, 23 Gener 2023 09:51 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 270 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Museros anuncia que Víctor Xercavins es presentarà de nou com a candidat de Compromís a l’alcaldia de Museros en les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Xercavins, filòleg, traductor i assessor lingüístic, és regidor del consistori des de 2011 i serà la tercera vegada que encapçalarà la llista dels valencianistes.


Segons apunta el candidat, «l’experiència acumulada, tant en l’oposició com en el govern tots estos anys, sumat al gran equip humà que m’acompanyarà fan que estiga més il·lusionat que mai per fer possible una alternativa de govern d’esquerra, ecologista i valencianista per a Museros».


Xercavins remarca que «cal pegar una espenta i repensar el model de poble actual. Els últims anys, amb l’excusa de la pandèmia, no s’han afrontat amb decisió qüestions que s’arrosseguen massa temps i altres iniciatives noves a què cal donar un impuls. Cal trencar la paràlisi institucional amb accions decidides per a encarar els nous reptes que tenim, com fer realitat un poble més amable amb la mobilitat de les persones, cal millorar la protecció social per a combatre les desigualtats i continuar potenciant el comerç local, que dona vida al poble».


Per al candidat valencianista a l'alcaldia de Museros, «hem de posar-nos uns objectius ineludibles: la lluita contra la crisi climàtica, ajudar el camp, sense oblidar fer costat a l’associacionisme i en especial a la nostra societat musical i tot el sector festiu cultural muserenc».


L’acte de presentació de Víctor Xercavins tindrà lloc el 29 de gener a les 12.00 h al parc de la Música i l’acompanyaran M. Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València; Àgueda Micó, coportaveu de Compromís, i Nathalie Torres, diputada a les Corts.