L'Ajuntament de Museros inicia un curs de maneig de mòbils per a persones majors

Dilluns, 13 Febrer 2023 10:40 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 73 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el regidor de Majors, Juan Carrión, donen la benvinguda a les 16 persones participants

 


L'Ajuntament de Museros va iniciar ahir, dijous 9 de febrer, un curs gratuït i lliure per a les persones majors sobre el maneig de telèfons mòbils, destinat a l'aprenentatge de l'ús d'aquests dispositius.


El curs es desenvoluparà en un període de huit setmanes, començant pel més bàsic i abastant a poc a poc totes les eines que resulten de major utilitat en el dia a dia de les persones assistents.


A més d'aprendre a usar els dispositius per a poder mantindre el contacte amb familiars i amics, també se'ls ensenyarà el maneig de xarxes socials com Facebook i WhatsApp que, a part de servir per a comunicar-se i interactuar individualment o en grup, els descobrirà una nova via d'entreteniment. Fins i tot se'ls mostrarà el funcionament de la càmera de fotos, del correu electrònic, dels mètodes de pagament i moltes altres eines que s'aniran desenvolupant durant les 8 sessions d'una hora i mitja.


L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el regidor de Majors, Juan Carrión, van voler ser presents en la inauguració d'aquest taller per a donar la benvinguda a les 16 persones participants, agrair-los la seua participació, i posar en valor la seua inquietud per aprendre i intentar estar al dia de les noves tecnologies.


Civera va comentar que “l'objectiu d'aquest curs és facilitar l'ús d'aquests dispositius cada vegada més imprescindibles en la vida de tots i totes”.


“Pel fet que hi ha més persones interessades en aquest taller, s'impartirà una segona edició per a no deixar a ningú arrere quant a l'aprofitament d'eines que ofereix el món digital”, afig el regidor de Majors, Juan José Carrión.


Museros se suma d'aquesta manera, igual que molts altres ajuntaments, a la reducció de la bretxa digital per raó d'edat, gràcies a que l'Ajuntament i la Regidoria de Majors han sabut recollir i dur a terme una de tantes inquietuds d'aquest col·lectiu, que requereix més temps d'adaptació que les generacions més joves.

Modificat el Dilluns, 13 Febrer 2023 10:44