Cristina Civera (PSOE) aposta per insonoritzar la biblioteca municipal i construir una coberta en la pista polivalent

Dilluns, 22 Mai 2023 10:36 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La candidata socialista a l'alcaldia de Museros es compromet a millorar les infraestructures del municipi

 

La candidata a l'alcaldia de Museros pel Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE), Cristina Civera, ha presentat el seu programa de govern per als pròxims anys, que inclou una sèrie de propostes per a millorar les infraestructures del municipi.

Entre les propostes presentades per Civera destaquen la insonorització de la biblioteca municipal -una reivindicació dels estudiants i usuaris- i la construcció d'una coberta en la pista polivalent. A més, la candidata s'ha compromés a realitzar la circumval·lació entre els carrers Furs i Sagunt amb una de circumval·lació del carrer Albalat dels Sorells i l'avinguda Barcelona, ​​així com la remodelació de l'avinguda de la Creu i del carrer Major.

Unes altres de les mesures proposades inclouen l'adquisició de nous espais per a aparcament dissuasiu, la remodelació i la millora de l'eficiència energètica a la Casa de Cultura, l'edifici dels Escoles Velles, i altres edificis municipals, així com la implantació del carril bici en la ronda de circulació fins a connectar amb la CV-300 i la instal·lació de plaques solars en els edificis municipals.

"Estem compromesos amb el desenvolupament i la millora del municipi de Museros. Les nostres propostes són realistes i responen a les necessitats dels veïns i veïnes", declara Civera. "Ens comprometem a executar aquestes mesures abans de 2027 ja continuar treballant pel benestar de tots els ciutadans i ciutadanes de Museros".

La candidata a l'alcaldia del PSOE ha destacat que aquestes propostes formen part d'un pla integral per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi.

Modificat el Dilluns, 22 Mai 2023 10:37