Els socialistes de Museros treballaren per a aconseguir un municipi igualitari i amb cabuda per a tots i totes

Dilluns, 22 Mai 2023 12:28 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb confiança a guanyar les eleccions el pròxim 28 de maig i continuar al capdavant de l'Ajuntament del municipi, els socialistes de Museros s'han proposat implementar una sèrie de mesures i programes que promoguen la igualtat de gènere i brinden suport a les víctimes de violència de gènere.
Cristina Civera, candidata socialista a l'alcaldia de Museros, expressa que "Un dels nostres objectius és aconseguir un municipi igualitari i amb cabuda per a tots i totes. Així que, continuarem treballant per una societat igualitària, on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats i drets”.
Amb l'objectiu de consolidar un entorn segur i equitatiu per a totes les persones, es crearà l'Espai de la Dona, un punt de referència per a l'orientació, assessorament i suport a les víctimes de violència de gènere. Un espai que també serà utilitzat per a desenvolupar iniciatives que promoguen la igualtat.
En col·laboració amb els centres escolars de Museros, pretenen coordinar tallers i programes d'igualtat dirigits a xiquets, xiquetes i adolescents. Iniciatives que tenen com a propòsit fomentar valors d'igualtat des de primerenca edat i construir una societat més inclusiva i justa.
A més, entre les seues idees està la d'implementar un taller sobre igualtat i vida saludable a l'escola pública, una activitat educativa que busca conscienciar als joves sobre la importància de la igualtat de gènere i promoure estils de vida saludable, fomentant així el benestar integral de la comunitat.
Els socialistes de Museros també tenen com a objectiu incrementar la transversalitat de la Regidoria d'Igualtat amb la resta d'àrees del municipi. Reconeixen que la igualtat ha de ser un aspecte fonamental en totes les polítiques públiques, i treballaran per a promoure la integració de perspectives de gènere en totes les decisions i accions del govern local.
Així mateix, s'impulsaran campanyes de sensibilització al poble amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la igualtat de gènere i erradicar estereotips i discriminacions. Aquestes campanyes serviran com a eina per a promoure un canvi cultural en la societat i construir un municipi més igualitari i respectuós.

Modificat el Dilluns, 22 Mai 2023 12:28