Cristina Civera (PSOE): “Millorarem la salut i el benestar de la ciutadania”

Dimarts, 23 Mai 2023 12:06 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 80 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El PSOE Museros advoca pel Circuit Saludable i el Programa Respir


Cristina Civera, candidata socialista a l'alcaldia de Museros, es compromet a millorar la salut i el benestar de la seua ciutadania i per a això, una de les propostes del PSOE Museros per a la pròxima legislatura és la implementació del "Circuit Saludable", un projecte que busca promoure l'activitat física i els hàbits de vida saludables entre la població, i que consisteix en una sèrie de rutes dissenyades per a caminar o córrer, per espais adequats i segurs perquè la ciutadania puga exercitar-se a l'aire lliure i millorar la seua salut de manera integral.

A més, el PSOE Museros té previst organitzar diverses accions destinades a fomentar els hàbits de vida saludable en la comunitat. Aquestes activitats inclouran xarrades, tallers i esdeveniments esportius, que estaran oberts a tots els habitants de Museros. “El nostre objectiu és conscienciar sobre la importància de mantindre una vida activa i adoptar pràctiques saludables en el dia a dia”, destaca Civera.

“Com a part del nostre compromís amb la salut, volem un taller exclusiu de programes per a la prevenció de malalties en la vida adulta. Aquest taller brindarà informació i eines necessàries per a previndre malalties cròniques i promoure estils de vida saludables entre la població adulta”, afig.

Una altra de les iniciatives que pretenen dur a terme és la implementació del Programa Respir. Un programa que té com a objectiu proporcionar descans i suport a les persones que cuiden a persones amb dependència. “Reconeixem la importància de la seua labor i posarem mesures perquè puguen comptar amb moments de descans necessaris per al seu benestar personal”, aclareix la candidata socialista.

A més, optaran per continuar adherits a Xarxa Salut, la xarxa de municipis compromesos amb la promoció de la salut i la prevenció de malalties; enfortiran el Fòrum Veïnal, un espai de participació ciutadana on es fomenta el diàleg i es promouen solucions col·lectives als desafiaments locals; i reforçaran les polítiques de protecció social a favor de les famílies més vulnerables, per a assegurar que tots els veïns i veïnes de Museros puguen accedir a condicions de vida dignes i de qualitat.

Modificat el Dimarts, 23 Mai 2023 12:07