El PSOE Museros oferirà nous cursos de tecnologia per a persones majors i el Bo Comerç per a compres en el municipi

Dijous, 25 Mai 2023 11:26 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El PSOE Museros ha anunciat en el seu Programa de Govern 2023-2027 una sèrie d'iniciatives enfocades a les persones majors i al comerç local.

“Són propostes que tenen com a objectiu fomentar l'aprenentatge de noves tecnologies, promoure l'envelliment actiu i saludable, i donar suport al creixement econòmic del municipi”, explica l'actual alcaldessa i candidata de nou a l'alcaldia, Cristina Civera.

En primer lloc, el PSOE Museros es compromet a oferir cursos gratuïts de noves tecnologies, enfocats en l'ús de telèfons mòbils i caixers automàtics, dirigits específicament a les persones majors. Uns cursos que permetran als majors familiaritzar-se amb les últimes tecnologies i millorar la seua qualitat de vida, brindant-los eines per a facilitar el seu dia a dia.

A més, el partit socialista impulsarà la implementació del Bo Comerç de 30 i 50 euros per a compres en el municipi, una iniciativa que promourà el consum en els establiments locals i beneficiarà tant a la clientela com als comerciants. Aquesta mesura té com a objectiu enfortir el comerç de Museros, generar un impacte positiu en l'economia local i preservar la identitat i el teixit empresarial del municipi.

En aquest sentit, el PSOE Museros també proposa la creació de la Fira del Nadal, un esdeveniment que reunirà comerciants i veïns per a celebrar les festivitats i fomentar la participació activa de la comunitat. Així mateix, es continuarà potenciant el concurs d'aparadors amb l'objectiu d'incentivar a més comerços a participar, embellir més encara els carrers del municipi i que resulte d'atractiu per a comprar en els establiments locals.

El partit socialista, en col·laboració amb l'hostaleria local, té previst organitzar el “correbars” o nit de tapes, perquè els veïns i veïnes puguen conéixer i gaudir de la gastronomia local, i enfortir d'aquesta manera els vincles entre els establiments d'hostaleria i la comunitat.

Quant al benestar de les persones majors, el PSOE Museros es compromet a activar els clubs de lectura, brindant als majors l'oportunitat de compartir i gaudir de la literatura en un entorn amigable i enriquidor. Així mateix, s'ampliarà la programació d'activitats dirigides als majors, fomentant la seua participació en activitats físiques, culturals i recreatives que promoguen un envelliment actiu i saludable.

"En el PSOE Museros estem compromesos amb el benestar i desenvolupament de la nostra comunitat. Aquestes propostes reflecteixen el nostre compromís de fer costat als nostres majors, promoure el comerç local i enfortir els llaços entre veïns. Estem convençuts que junts podem construir un municipi de futur", expressa Civera.

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 11:29