Paterna edita el catàleg de Nadal per promocionar l’economia local

Dijous, 21 Desembre 2017 13:39 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 1254 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dins la campanya “Nadal a Paterna” de dinamització del comerç duta a terme per l’ajuntament de Paterna, està també l’edició del “Catàleg de Nadal”. Una guia, on tant els xiquets i xiquetes paterneres com els adults podran inspirar-se per escollir els seus regals de Nadal. El catàleg està dividit en diferents categories per a facilitar la recerca de regals amb diferents seccions com ara, llar, mascotes, joguets, etc. A més, també s'inclou la programació d'activitats nadalenques que durant les setmanes vinents ompliran els carrers de Paterna d'entreteniment per a grans i menuts. El mercat municipal compta amb un apartat especial de dos pàgines on es promocionen els productes que els i les paterneres podran consumir en estes dates festives.

Enguany, a més, les activitats culturals per als més menuts també es desplaçaran als diferents barris de Paterna portant teatre i cinema en valencià als centres culturals de Lloma Llarga, la Canyada i la Coma, gràcies a la regidoria de promoció del valencià.

Entre les activitats programades enguany, també estan les “miniactuacions” representacions teatrals i lectura de relats en versió mini que es representaran en diferents comerços de Paterna.

Per altra banda, tots aquells que demanen els seus regals als Reis Mags, també tindran oportunitat de rebre'ls en mà de Gaspar, Melcior i Baltasar a la porta de l'ajuntament si han resultat guanyadors del sorteig especial de reis que es farà amb totes aquelles persones que hagen encomanat els regals de Reis al comerç local.


Informa Nou Horta. Paterna