L'Ajuntament de Paterna amplia la dotació de material del centre esportiu de la Coma

Divendres, 19 Gener 2018 13:56 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 494 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'àrea d'Esports i amb la col·laboració de la Fundació per a la Promoció de l'Esport Local de Paterna (FUNDELP), ha ampliat la dotació de material del centre esportiu municipal del barri de la Coma.

Tal com ha explicat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, “hem ampliat la maquinària i material de tonificación per a donar respostes a les necessitats dels usuaris de la instal·lació esportiva.”

L'ampliació de material coincideix amb el nou torn de matriculació en el programa +QDeporte Adults del centre de la Coma, que començarà el 16 de gener, i que compta amb variada oferta d'activitats esportives com pilates, zumba, gap, balanç o global training per tan sols 33 euros al trimestre. 

En relació amb +QDeporte, el regidor Mora ha aclarit que “es tracta d'un programa enfocat a majors de 14 anys que es va engegar al setembre del passat any i que s'emmarca dins de l'objectiu de l'actual equip de govern de fer arribar a tots els barris del municipi un programa esportiu complet i econòmic que done respostes a les demandes dels usuaris”. 

Així mateix, Mora s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats obtinguts fins avui, amb més d'una vintena de veïns i veïnes matriculats en els serveis esportius municipals en el barri de la Coma i ha expressat la seua confiança en què el nombre seguisca creixent “per al que seguirem millorant les instal·lacions i ofertes en funció de les necessitats dels ciutadans”. 

A més del programa per a adults l'Ajuntament explica una oferta d'activitats dirigides a xiquets/as d'entre 4 i 13 anys que inclouen classes de multideporte, gimnàstica rítmica o taekwondo que es realitzen a les vesprades en el poliesportiu municipal. La matriculació per a les activitats infantils començarà el 16 de febrer. 

Finalment, des dels serveis esportius municipals han recordat que les inscripcions en els diferents programes podran realitzar-se en qualsevol instal·lació esportiva, en el poliesportiu de la Coma en horari d'activitat o a través de la web www.esport.paterna.es.

 

Informa Nou Horta. Paterna