Cs Torrent ha celebrat el 'Dia de totes les famílies'

Dimarts, 21 Mai 2019 11:03 Escrit per  Ciudadanos Torrent Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 3832 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que "les famílies són prioritàries perquè són l'ànima, mantenen vives les nostres tradicions, la nostra cultura i dinamitzen l'economia del nostre municipi ".

 

"Les nostres famílies són una aposta al programa de Ciutadans", ha assegurat Claramonte, qui també ha concretat que "a banda del menjador escolar per a famílies més desfavorides, ens comprometem a la gratuïtat de l'educació de 0-3 anys per tal de conciliar la vida familiar i professional dels progenitors i a impulsar un creixement en la natalitat del nostre municipi ".

 

L'acte de campanya, en commemoració del 'Dia de totes les famílies', organitzat per la formació taronja aquest dissabte a les 18h. a la Plaça Unió Musical del municipi, ha estat acompanyat pel diputat nacional de Ciutadans, Vicente Ten. "Ha estat una experiència molt gratificant i tot un èxit de convocatòria pel qual han passat centenars de veïns de Torrent a gaudir d'una vesprada lúdica amb els seus fills i han visitat els castells inflables, pintacares. A més s'han apropat fins a la nostra carpa de Ciutadans per intercanviar informació sobre les nostres propostes i hem escoltat les seues preocupacions, inquietuds i suggeriments ", ha posat èmfasi l'alcaldable, Raúl Claramonte.

 

 

Informa Nou Horta. Ciudadanos Torrent

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 11:13