Paterna aprova l'obra de reparació de l'estructura del túnel de Font del Gerro

Dimarts, 09 Juliol 2019 12:57 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 416 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat l'inici de la licitació de la reparació l'estructura del pas inferior que uneix la primera amb la segona fase del polígon industrial de Font del Gerro.

 

Així ho ha anunciat la Tinenta d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos després d'aprovar-se en Junta de Govern Local la proposta d'obra.

 

Respecte als treballs que de reparació de l'estructura suporte del pont sobre el pas inferior, Campos ha explicat que s'actuarà sobre quatre bigues prefabricades de formigó, que actualment estan deteriorades amb clivelles, fissures i pèrdues de material i que es retiraran i se substituiran per bigues metàl·liques.

 

Per a fer aquests treballs, que tenen un termini d'execució previst de 15 dies, el consistori aprofitarà el mes d'agost, ja que el trànsit de vehicles pel polígon en aqueixes dates és molts menor i és necessari desviar el trànsit en totes dues direccions abans d'accedir al túnel.

 

Per a això, a més de senyalitzar els desviaments de trànsit necessaris durant tota la durada de les obres, es muntaran bigues metàl·liques provisionals mentre es retiren les bigues prefabricada, per al que pot arribar a ser necessari realitzar demolicions parcials per a trossejar-les.

 

La Tenienta d'Alcalde ha recordat que el consistori aprofitarà aquesta intervenció no solament per a reparar les bigues danyades per un camió quan transportava una biga de 40 metres de longitud, sinó també per a enfortir l'estructura en general i augmentar la seua seguretat.

 

 

Informa Nou Horta. Albal

Modificat el Dimarts, 09 Juliol 2019 12:59