Paterna reforça el dispositiu de seguretat de les Festes Majors amb 215 serveis especials

Dimarts, 13 Agost 2019 13:33 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 471 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha planificat fins a 215 serveis especials durant les dues setmanes de Festes Majors de la localitat amb l'objectiu de garantir la seguretat durant el transcurs de les festes.

 

Tal com ha explicat la Tinenta d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos “enguany s'ha incrementat fins a un 50% el nombre d'efectius que estaran presents en els actes més multitudinaris de les festes com són els concerts”.

 

A més, i com en anys anteriors, els esdeveniments que es realitzen als carrers del municipi comptaran amb un doble blindatge en els accessos, afegint al clos ordinari de seguretat un segon clos compost per blocs “New Jersey”.

 

Respecte a l'operatiu de seguretat de la Cordà, Paterna estarà blindada per un ampli dispositiu que ha augmentat en un 20% el nombre d'efectius de la policia local, protecció civil i bombers.

 

A més, el servei sanitari també s'incrementarà en un 30% i comptarà amb 6 metges i 11 infermers, una UVI mòbil, i un hospital de campanya i dos coordinadors sanitaris.

 

“Una de les novetats d'enguany és que els responsables de seguretat que es troben a l'interior de la zona de foc comptaran amb un dispositiu intercomunicador que els permetrà estar connectats en tot moment amb el lloc de comandament, el coordinador municipal d'emergències i la Policia Local” ha explicat laTinenta Campos.

 

I en aqueix sentit Campos ha destacat que “gràcies a aquests dispositius es mantindrà una comunicació contínua entre els diferents efectius de l'operatiu d'emergència millorant la rapidesa de resposta davant qualsevol incidència que poguera ocórrer en la zona de foc”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 13 Agost 2019 13:34