Paterna posa fi a les seues festes amb una mascletà nocturna de 230 quilos de pólvora

Dimarts, 27 Agost 2019 14:13 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 270 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna va posar ahir punt i seguit a les seues festes majors amb una mascletà nocturna de 230 quilos de pólvora que va tenir lloc en el Parc Central. Un espectacle pirotècnic, disparat per Germans Caballer, amb el qual es va posar el fermall d'or a 13 dies carregats d'activitats per a tots els públics. 

 

 A la vesprada, centenars de persones van participar d'un dels actes més importants de les festes, la solemne processó en honor al Santíssim Crist de la Fe i SantVicent Ferrer, que va partir de la Plaça del Poble. 

 

El Foc, la Festa i la Fe són els tres pilars fonamentals de les Festes Majors a Paterna. Durant les dues últimes setmanes milers de persones han participat de cadascuna de les seues més de 70 activitats (desfilades de moros i cristians, La Cordà de mascletàs manuals, espectacles infantils, concerts de música, activitats esportives, cordàs, tridus, despertàs…) 

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha assenyalat que “tenim les millors festes i  la millor Cordà del Món” i ha agraït el treball de totes les persones que d'una forma o una altra han participat d'aquestes festes, des del personal de neteja viària, ajuntament i l'empresa pública GESPA, a Interpeñas, Intercomparsas, Junta Local Fallera, Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, comissió de festes i consell sectorial de la Cordà, entre altres. “Entre tots i totes hem aconseguit viure intensament els nostres dies grans des del respecte, fent encara més grans nostres festes”.  

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 27 Agost 2019 14:23