Fuente del Jarro duplica horaris dels seus cursos d'idiomes per a oferir anglés i francés

Dimarts, 17 Setembre 2019 11:33 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 329 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Jornada de clausura del passat curs d'anglés d'Asivalco Jornada de clausura del passat curs d'anglés d'Asivalco

 

L'Associació d'Empresaris de Fuente del Jarro, Asivalco, en col·laboració amb el Centre d'idiomes Cube, ofereix novament els seus cursos formatius d'idiomes, que s'iniciaran el mes vinent d'octubre. Davant la important demanda per part dels empresaris, a més d'anglès, enguany s'imparteix també un curs de francés i es dupliquen les hores lectives setmanals, passant a programar-se lliçons quatre dies de la setmana, de dilluns a dijous. Els professors són titulats amb àmplia experiència pedagògica i els grups es componen de sis persones com a màxim.

 

Els cursos es desenvolupen en les pròpies instal·lacions de Asivalco, en horari de migdia, de manera que es facilita compatibilitzar la formació amb el desenvolupament de la jornada laboral. Com és habitual, es tracta de cursos bonificables en les quotes de la Seguretat Social a través de la Fundació Tripartida. Depenent del nombre de treballadors de l'empresa, la bonificació pot oscil·lar entre el 60% i el 100% de l'import de la factura. Atès que cal gestionar aquesta subvenció, és important realitzar la inscripció al més prompte possible. Per a aquesta edició s'ha formalitzat ja un important nombre d'inscripcions, que eleva notablement les xifres d'alumnes respecte al curs anterior, la qual cosa facilita la creació de cursos ajustats al nivell dels assistents.

 

El gerent de l'Associació, d'Empresaris Font del Pitxer, Joaquín Ballester, indica que “estem molt satisfets de continuar oferint aquests cursos d'idiomes i poder créixer tant en nombre d'alumnes com en els idiomes que s'imparteixen, i de continuar oferint un servei que va camí de complir 20 anys de manera ininterrompuda”.

 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 17 Setembre 2019 11:39