Paterna aprofita les vacances de Nadal per a millorar els centres escolars municipals

Dijous, 09 Gener 2020 09:44 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 562 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha dut a terme tota una sèrie d'actuacions de millora en diferents centres escolars aprofitant les vacances nadalenques.

 

Així ho ha anunciat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha explicat que “s'han realitzat xicotetes millores d'obra de paleta, reparacions i pintura reclamades per la comunitat educativa”.

 

En aqueix sentit, Fortea ha recordat que “durant els períodes vacacionals, l'Ajuntament aprofita per a millorar aquestes infraestructures públiques garantint el seu manteniment durant tot l'any”.

 

Per a això, a més de realitzar-se el manteniment general amb el canvi de lluminàries, aixetes, poms o persianes en aquells centres que ho han precisat, s'ha pintat el menjador del col·legi Jaume I.

 

Així mateix, s'ha reparat l'accés al pati en el col·legi de Lloma Llarga, que s'havia afonat pel fet que el terreny havia cedit. Per a això s'ha procedit a retirar les rajoles i picar el sòl per a tornar a formigonar assegurant l'accessibilitat de tota la zona.

 

A més, també s'ha construït un mur baix per a delimitar les noves zones d'hortes que s'han instal·lat en la zona posterior del col·legi la Font de la Canyada.

 

Finalment, Fortea ha reafirmat el compromís de l'actual executiu de continuar atenent les necessitats dels centres educatius i ha recordat que “en els últims mesos s'han realitzat més d'una trentena d'actuacions com la renovació de l'aula infantil en el CEIP Ausias March, la modernització de la lampisteria en els CEIP Jaume I i La Coma, la millora dels sistemes de climatització del CEIP de Lloma Llarga o el condicionament dels accessos als patis en el CEIP Torre de Paterna”, ha conclòs. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 09 Gener 2020 09:46