Isabel Martín: "Enguany hem volgut donar continuïtat a la festivitat 9 d'Octubre respectant les noves mesures per tal que siga una celebració segura"

Dilluns, 05 Octubre 2020 13:09 Escrit per  Publicat en 9 d'octubre Vist 736 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Isabel Martín, alcaldesa de Paiporta, regidora d'Hisenda i Administració General de l'Ajuntament de Paiporta, així com responsable d'AVIVA, Agència de Promoció del Valencià de Paiporta, ens ha volgut respondre unes preguntes al voltant la decisió de celebrar el 9 d'Octubre aquest 2020.

 

Enguany, com la resta de festivitats, el 9 d'Octubre serà una celebració distinta. Quines mesures heu pres des del consistori per a celebrar-la?
En un any tan especial i excepcional com este 2020, hem volgut donar continuïtat a la celebració del 9 d'Octubre en la línia que veníem fent-ho des de fa cinc anys, amb un enfocament de cara a les xiquetes, xiquets i famílies. Vetlarem per que es respecten les distàncies i els aforaments permesos, a més de l'ús de mascareta, per tal que siga una celebració segura.

 

Quins actes realitzareu per a commemorar el 9 d'Octubre?
D'una banda, hem comptat amb el grup de danses de Sant Roc, un dels dos que hi ha a Paiporta, per a que animen els carrers de la localitat. Eixiran des de l'Ajuntament i ballaran fins al poliesportiu, on està previst el concert de Ramonets. Convidem a tota la ciutadania a que se sume a la festa, sempre amb la prudència obligada per les circumstàncies actuals.

 

Com heu decidit seguir endavant amb aquesta festivitat?
Creiem que, amb la situació actual, és segur realitzar certes activitats, prenent sempre les precaucions adients. Hem d'adaptar-nos a esta nova realitat però, al mateix temps, no quedar-nos paralitzats. Volíem un 9 d'Octubre dedicat especialment a les xiquetes i xiquets, que han patit un confinament duríssim i ara es mereixen tots els nostres esforços, i crec que ho aconseguirem.

 

Informa Nou Horta. Paiporta. Especial 9 d'Octubre