Catarroja retrà homenatge als serveis essencials pel seu treball durant la COVID19 amb motiu del 9 d’Octubre

Dimarts, 06 Octubre 2020 17:47 Escrit per  Publicat en 9 d'octubre Vist 645 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com és habitual cada any des de l'Ajuntament de Catarroja s'entreguen les distincions 9 d’octubre, que destaquen les actuacions més significatives de col·lectius o membres de la ciutadania de Catarroja. Enguany, a causa de la seua actuació fonamental durant els mesos del confinament i, en general, la seua importància durant el temps que estem convivint amb la COVID19, seran reconeguts els considerats com a serveis essencials: seguretat ciutadana, protecció civil, serveis socials i personal sanitari.

 

A causa de les extraordinàries circumstàncies que patim enguany l'acte de lliurament de reconeixements es realitzarà amb una presència molt reduïda en l'antic saló de plens de la Plaça Llotgeta. Un gran esdeveniment per a poder estrenar aquest nou espai recuperat recentment per a l'ús de la ciutadania.

 

Cada col·lectiu serà representat per un dels seus professionals que recollirà aquest dijous 8 d'octubre a les 12 hores el reconeixement a tot la gran faena pel benestar de les veïnes i veïns de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dimarts, 06 Octubre 2020 17:50