Guillermo Luján: "Els valencians estem demostrant cada dia que som un poble que sap fer bé les coses"

Dijous, 08 Octubre 2020 11:54 Escrit per  Publicat en 9 d'octubre Vist 1058 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, convida a tots els veïns i veïnes a celebrar la festivitat del 9 d'Octubre al municipi.

 

Enguany, com la resta de festivitats, el 9 d'Octubre serà una celebració distinta. Quines mesures heu pres des del consistori per a celebrar-la?

La mesura més important és la limitació d'aforaments. Per exemple, l'acte institucional del 9 d'octubre es venia celebrant al carrer amb un caràcter obert al públic, però enguany les precaucions davant la COVID-19 ens obliguen a realitzar-lo al saló de plens i amb públic limitat. De la mateixa manera, la resta d'actes que s'inclouen dins la programació d'Aldaia al voltant del Dia de La Comunitat Valenciana se celebraran també amb aforament limitat i, no cal dir-ho, amb distància social, mascareta i les mesures d'higiene adients.

 

Quins actes realitzareu per a commemorar el 9 d'Octubre?

A Aldaia configurem tot un seguit d'activitats culturals amb la participació d'associacions i col·lectius locals i que no només se centren en el dia 9, sinó que s'allarguen durant tot octubre, com ací ens agrada dir "el mes del poble valencià".

 

Per què s'ha decidit seguir endavant amb aquesta festivitat?

Per als veïns i veïnes d'Aldaia el 9 d'octubre és una de les dates més especials de tot l'any. Estem vivint una situació excepcional a causa de la pandèmia, però des del principi teníem clar que, amb totes les precaucions necessàries i seguint de forma estricta la normativa, però este dia no podia passar sense tindre una menció especial.

 

Unes paraules per a tranquil·litzar i animar a que la població visca aquest dia.

Els valencians estem demostrant cada dia que som un poble que sap fer bé les coses, que som honestos, treballadors i oberts, però que en situacions tan difícils com esta sabem fer un exercici col·lectiu de responsabilitat. Convide a tots els veïns i veïnes d'Aldaia a què disfruten de l'orgull que sentim de ser valencians, de la nostra cultura, la nostra terra i la nostra identitat. Amb totes les mesures de precaució necessàries. Junts ho aconseguirem i vencerem al virus.

 

Informa Nou Horta. Aldaia. Especial 9 d'Octubre

 

Modificat el Dijous, 08 Octubre 2020 12:07