El teatre musical infantil a l'aire lliure torna als barris de Paterna amb totes les mesures de seguretat

Dimarts, 04 Mai 2021 16:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 448 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'espectacle infantil GiraBarrios ha tornat aquesta fi se setmana a Paterna i continuarà recorrent durant les pròximes setmanes tots els barris de la ciutat, acostant als més xicotets el teatre i la música en directe.

 

La gira va arrancar amb una doble funció aquest passat dissabte en el barri de Bovalar, en la zona esportiva del carrer Rafael Alberti i el diumenge en el barri Mas del Rosari- La Coma.

 

Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha assenyalat que “davant la millora de la situació epidemiològica hem decidit recuperar l'espectacle de GiraBarrios sota un estricte protocol sanitari per a garantir la seguretat de les famílies”.

 

En aquest sentit, la regidora ha recordat que des de l'Ajuntament s'està fent un esforç per continuar fomentant de manera segura la cultura “que és tan imprescindible per al benestar de les persones, especialment en temps tan difícils com els que estem vivint”, ha recalcat Espinosa.

 

Amb l'objectiu de garantir la seguretat de l'espectacle, en cadascun d'ells s'assignaran llocs als assistents, que a més hauran de romandre asseguts durant l'esdeveniment, i serà obligatori l'ús de la màscara en tot moment. A més, no estarà permés menjar aliments o beure, a excepció d'aigua, i es prohibeix fumar o tapear.

 

A més, s'han triat localitzacions obertes i espaioses per al desenvolupament de l'espectacle, i s'ha augmentat el personal encarregat de la seguretat de l'esdeveniment.

 

Quant a les actuacions programades, el 8 de maig la gira arribarà al barri de Terramelar (darrere del centre de salut) i el diumenge 9 a Santa Rita (zona esportiva del carrer Benimar). El 16 de maig estarà en Campament (parc del carrer València), el 23 en Alborgí (zona esportiva del parc d'Alborgí) i el dia 30 a la Canyada (camp de futbol El Plantío).

 

Finalment, durant el mes de juny, es representarà l'espectacle el dia 6 en Lloma LLarga (parc del carrer Melissa al costat del pumptrack) i el 12 en el barri centre (en el CEIP Clara Campoamor). La fi de gira serà el 13 de juny al Parc Central (al costat de la Casa de la Joventut).

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 04 Mai 2021 16:36