PP Paterna renova el seu comité executiu

Dijous, 20 Mai 2021 10:01 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 129 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'acabada de reelegir com a presidenta del PP de Paterna Maria Villajos, ha presentat la seua nova executiva, després d'haver sigut nomenada en el seu càrrec, després del congrés celebrat el 5 de maig, amb el 100% dels vots a favor seu. La líder del partit crea una executiva àmplia i dinàmica amb l'objectiu d'integrar totes les línies ideològiques.

 

Com a principal novetat, apareix la presentació del seu nou Secretari General, Francisco Sabater, president de NNGG de Paterna i secretari de comunicació provincial, que a partir d'ara prendrà el relleu de José Vicente Riera. Sabater, molt arrelat a la zona de la La Canyada i president de la seua banda de música, tindrà a càrrec seu la coordinació d de les cinc Sotssecretàries en les quals s'ha organitzat l'executiva. Coneixedor de les bases del partit, intentarà dinamitzar-lo, amb línies clares de suport a les persones joves i incentivant a aquestes.

 

José Vicente Riera, regidor i fins ara secretari del partit, passarà a ser Coordinador General. Riera, de sobres és conegut el seu tarannà treballador i seré, s'encarregarà sobretot de realitzar una coordinació dels diferents barris i sectors de Paterna, amb l'objectiu de conéixer més profundament les realitats i inquietuds dels veïns i poder afrontar les mateixes per a millorar el dia dels veïns.

 

Les 5 Sotssecretàries creades i que depenen directament del Secretari, són les següents: 1r- Organització i mobilització, que dirigirà el regidor Ricardo Escrig, el qual està molt integrat en festes, actes i organització de diferents esdeveniments; 2n- Transparència, comunicació i assumptes jurídics, que dirigirà la regidora i advocada, M. Dolores Rodríguez, persona coneixedora dels problemes veïnals, que s'enfocarà a dinamitzar el control i la participació ciutadana, el govern obert, així com possibles problemes que sorgisquen tant en el partit, com a Paterna; 3r- Indústria, anàlisi electoral i estratègies, que dirigirà el veterà Joaquín Ballester, persona integrada en les àrees empresarials de Paterna i amb gran trajectòria política; 4t- Formació i xarxes socials, que dirigirà Sergio Solla, persona molt activa i coneixedora de tot el relacionat amb les noves tecnologies, tan necessàries en aquests moments i finalment, 5é- Teixit associatiu, que serà dirigit pel també veterà Enrique Guillem, aprofitant el seu saber fer, bagatge polític, cultural i coneixement del poble del Paterna.

 

En la nova distribució destaca la creació de les delegacions de barri. En aquest sentit s'ha designat un responsable intern per al dia a dia de cadascun dels barris de Paterna. L'objectiu és que en les diferents reunions es puga debatre la problemàtica particular de cada barri per a poder buscar les solucions més encertades i acceptades pels mateixos veïns.

 

Segons Villajos, aquesta nova executiva està 100% pensada i dissenyada per i per al servei dels veïns de Paterna, els seus diferents barris i urbanitzacions, i centrada en els seus diferents problemes. Pensada, al cap i a la fi, per a poder atendre els problemes del veïnat i donar solucions, “amb l'única fi de fer una Paterna millor”.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dijous, 20 Mai 2021 10:03