Paterna signa els monuments fallers municipals per a les Falles del 2022

Dilluns, 21 Juny 2021 09:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 205 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna ja ha posat en marxa els monuments municipals per a les Falles 2022 després de la signatura del contracte amb els artistes fallers Miguel March, que serà l’encarregat de la falla infantil i els germans Moya, que s’encarregaran del monument major.

 

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat per la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, juntament amb responsables de la Junta Local Fallera, ha sigut l’encarregat de formalitzar aquest encàrrec.

 

Durant la signatura, el primer edil ha destacat “el suport incondicional del consistori amb les Falles i les tradicions” al mateix temps que ha avançat que ja s’està treballant amb Junta Local Fallera en l’organització de les tan esperades falles que se celebraran a Paterna del 8 al 12 de setembre.

 

El reconegut artista faller Miguel March, que compta amb una gran projecció i ha sigut guanyador del premi de Ninot Indultat a Paterna, serà l’encarregat de realitzar la Falla Infantil titulada “Una dels germans Grimm” i basada en els contes infantils dels famosos germans.

 

Per part seua, els germans Moya, artistes joves, guanyadors a Paterna d’un primer premi de la Secció Especial en 2019 i Ninot Indultat en 2020, seran els encarregats del Monument Major. “Falles baix la mar” és el títol de la falla que, al costat de la infantil, s’instal·larà en la plaça de l’Ajuntament en les pròximes Falles 2020.

 

Informa Nou Horta. Paterna