Paterna commemora el Dia de l'Orgull LGTBI amb un monòleg d'Elsa Ruiz

Dilluns, 21 Juny 2021 14:14 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 357 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna commemorarà el Dia de l'Orgull LGTBI amb l'actuació de la còmica Elsa Ruiz en el Gran Teatre Antonio Ferrandis.

 

Divendres que ve, 25 de juny, la coneguda còmica madrilenya estarà a Paterna amb dues passes de la funció “Pizza amb pinya: l'última porció” en la qual Ruiz visibilitza en clau d'humor les seues vivències personals com a dona trans.

 

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha explicat que “hem volgut commemorar aquest dia per a la lluita per la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI amb l'accés gratuït a aquest monòleg, perquè tots els paterners i paterneres puguen gaudir d'aquesta actuació que aborda en clau còmica un tema de gran importància social i humà”.

 

Les entrades per a l'espectacle podran recollir-se en el mateix Gran Teatre durant tota aquesta setmana, entre les 9 i les 14 hores i entre les 17 i les 20.30 hores.

 

A més, el mateix Dia de l'Orgull LGTBI, el 28 de juny, l'Ajuntament muntarà un Punt Divers, un estand que permetrà visibilitzar la jornada i en el qual es repartiran polseres commemorant la data.

 

També, des de la regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat s'ha preparat una campanya informativa que es llançarà en xarxes socials i que reforçarà el missatge d'igualtat i dignitat davant la diversitat sexual.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 21 Juny 2021 14:14