⁣⁣L'Ajuntament de Paterna i els hostalers acorden llançar els Bons de Consumicions després de l'estiu

Dimecres, 23 Juny 2021 13:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 355 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna i els hostalers del municipi han acordat llançar després de l'estiu la campanya municipal de Bons de Consumició per a gastar en restaurants, bars i cafeteries de la ciutat.

 

Així ho han decidit després de la reunió mantinguda entre l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor de Comerç i Hostaleria, Fernando Carrión amb l'associació local d'hostalers Paterna Gastronòmica per a concretar conjuntament els detalls i el funcionament d'aquesta campanya que impulsarà el consistori per a ajudar econòmicament als establiments d'hostaleria i restauració de la ciutat i incentivar el consum segur en ells.

 

En aquesta trobada, totes dues parts també han acordat que el valor nominal de cada bo siga de 25€, subvencionats en un 60% per l'Ajuntament i que puga comprar-se un bo per persona empadronada a Paterna major de 18 anys, amb el que s'estima l'emissió d'uns 3.300 bons que suposaran una injecció directa en l'hostaleria i restauració local de més de 83.000 euros.

 

De la mateixa manera, també han establit la necessitat que els establiments disposen del Segell Hostaleria Segura Paterna per a poder participar en el programa, per a això s'han reactivat les auditories.

 

Els bons, que els veïns/as podran comprar per 10 euros, podran canviar-se per consumicions en els establiments adherits a la campanya (publicats en la web municipal).

 

Aquesta iniciativa impulsada per l'equip de govern socialista forma part del Pla de Reactivació Econòmica de Paterna posat en marxa per a mitigar els efectes econòmics de la pandèmia, i se suma a altres mesures de l'Executiu local com el Xec Transformació Digital, el Xec Equipament, el Xec Ocupació, el Xec Emprenedor o el Xec-Bebé.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 23 Juny 2021 13:50