El Centre d'Estudis de Campament de Paterna obri per vacances en horari ininterromput

Divendres, 25 Juny 2021 13:55 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna mantindrà obert el Centre d'Estudis de Campament durant tot l'estiu i en horari ininterromput, de 9 a 20 hores, per a facilitar als estudiants la preparació dels exàmens que tinguen lloc al setembre.

 

Així ho ha anunciat el regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina, que ha explicat que “havíem rebut moltes sol·licituds de veïns i veïnes que estan preparant les oposicions que se celebren al setembre, demanant que es mantinguera oberta alguna sala d'estudi o biblioteca a la qual pogueren anar per a mantindre els seus hàbits d'estudi, per la qual cosa hem fet una reorganització per a poder atendre aquesta petició”.

 

D'aquesta manera, totes les biblioteques, centres d'estudi i sales de lectura de Paterna iniciaran els seus horaris d'estiu en horari de demà de dilluns a divendres a partir del 5 de juliol, excepte la situada en el barri de Campament, que entre els dies 5 de juliol i 5 de setembre obrirà de manera ininterrompuda de 9 a 20h, de dilluns a diumenge.

 

L'espai del Centre d'Estudis de Campament estarà adaptat als protocols anticovid recomanats per les autoritats sanitàries perquè els usuaris/as puguen preparar els seus exàmens amb les màximes garanties de seguretat.

 

Aquestes instal·lacions es troben al carrer Cardenal Benlloch número 8 de Paterna i es pot contactar amb el personal per a resoldre qualsevol dubte en el telèfon 96 137 00 04.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 25 Juny 2021 13:55