El Centre de Salut de La Canyada reprén la seua activitat dels dissabtes aquest 3 de juliol

Dijous, 01 Juliol 2021 18:43 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 187 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre de Salut de La Canyada tornarà a reprendre la seua activitat dels dissabtes, de 08.00 a 15 hores, a partir d'aquest dissabte, 3 de juliol.

 

Així ho ha anunciat hui el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, qui ha explicat que “amb aquesta reobertura dels dissabtes, el Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria dóna resposta a la petició realitzada des de l'Àrea de de Sanitat de l'Ajuntament de Paterna perquè aquest consultori mèdic torne a atendre pacients els dissabtes”.

 

Julio Fernández ha explicat que el consistori de La Canyada va començar a tancar els dissabtes en 2020 a conseqüència de la pandèmia, ja que va ser necessària la unificació dels serveis i recursos sanitaris per a lluitar contra el coronavirus.

 

Amb la millora de la situació sanitària, l'Ajuntament va sol·licitar a Conselleria la reobertura d'aquest Centre de Salut els dissabtes, per a facilitar l'assistència sanitària als veïns i veïnes de La Canyada que puguen necessitar-la, sense haver de desplaçar-se a un altre consultori de la ciutat.

 

Amb aquesta reobertura, el Centre de Salut de La Canyada recupera l'Atenció Primària per a consultes d'urgència i el servei d'Infermeria durant els dissabtes, un servei molt demandat i benvolgut pels pacients.

 

Tal com ha destacat Julio Fernández “aquesta reobertura és fruit de la col·laboració i la bona sintonia entre el consistori i la Conselleria de Sanitat, sempre en benefici de la ciutadania”.

 

Finalment, Fernández ha recordat que l'Ajuntament es va posar a la disposició de Sanitat des de l'inici de la crisi sanitària, col·laborant en accions com la pintura per a mantindre la distància de seguretat en els centres de salut, control d'accessos a instal·lacions o posant en marxa tot l'operatiu necessari perquè el pavelló de la Ciutat Esportiva es convertira en punt de vacunació massiva.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 01 Juliol 2021 18:44