Paterna aprova l'exempció de la taxa d'ocupació de via pública del mercat ambulant per al segon semestre de 2021

Divendres, 02 Juliol 2021 14:09 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat en la sessió plenària celebrada aquesta setmana ampliar, altres sis mesos més, la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública als llocs del mercat de venda no sedentària.

 

Amb aquesta nova exempció, aquesta taxa municipal que els comerciants abonen per muntar cada dimarts en el mercat ambulant que se celebra en la Plaça del Poble i voltants, queda suspesa també per al segon semestre de 2021.

 

D’aquesta ampliació de la suspensió, el consistori elimina el pagament de la taxa d’ocupació de via pública del mercat ambulant durant 2020 i 2021 per als venedors ambulants, una mesura que se suma a l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació als comerciants del mercat municipal i als hostalers que tenen llicència de terrassa en via pública.

 

El regidor d’Hisenda, Roberto Usina, ha explicat que “amb aquesta mesura donem suport a la continuïtat de l’activitat dels venedors ambulants a la nostra ciutat, alleujant les conseqüències derivades de la crisi sanitària del coronavirus en aquest sector”.

 

Per part seua, el regidor de Comerç, Fernando Carrión, ha recordat que, “l’activitat del mercat ambulant de Paterna s’ha mantingut, amb estrictes protocols de seguretat, pràcticament durant tota la pandèmia, des del 9 de juny de 2020, per a permetre que els comerciants pogueren continuar desenvolupant la venda no sedentària”.

 

Aquesta mesura beneficiarà directament als prop de 80 venedors ambulants que actualment munten parada el mercat dels dimarts de Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna