Paterna destina 610.000 euros a una tercera convocatòria d'Ajudes Parèntesis que inclou a les fleques

Dilluns, 05 Juliol 2021 14:54 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l’objectiu de continuar impulsant la reactivació de l’economia del municipi i ajudant als sectors professionals de la ciutat, l’Ajuntament de Paterna ha obert hui una tercera convocatòria d’Ajudes Parèntesis que contempla ajudes per a més de 70 tipus d’activitats i que, en aquesta ocasió, també inclou, entre altres activitats, a les fleques.

 

Des de hui, 2 de juliol, i fins al 31 d’aquest mes els interessats/as podran presentar la sol·licitud d’aquesta tercera edició d’ajudes destinades a pal·liar les conseqüències dels sectors més afectats per la crisi sanitària derivada del coronavirus.

 

L’àrea d’Empresa, Indústria i Universitat de l’Ajuntament destinarà 610.000 € a aquestes ajudes que, com en anteriors ocasions, oscil·laran entre els 2.000 i els 4.000 € per sol·licitud.

 

Tal com ja va succeir després de la primera convocatòria d’aquestes ajudes, el romanent després de la primera convocatòria s’ha destinat a una nova edició que, a més de permetre que els que no van arribar a disposar de les anteriors, puguen sol·licitar-les, inclou nous epígrafs d’activitat comercial, com les fleques, les empreses de lloguer de maquinària o les de lloguer d’equips informàtics.

 

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de convocar les Ajudes Parèntesis per tercera vegada té com a objectiu pal·liar els efectes de la crisi, arribant a les activitats que més afectades s’han vist des de l’inici de la pandèmia el març de 2020.

 

Tal com indiquen des del servei d’Empresa, Indústria i Universitat, a Paterna ja són 711 els comerços, microempreses i/o autònoms que s’han beneficiat d’aquesta línia d’ajudes, en la qual s’han invertit 1.583.525 €.

 

Tota la informació sobre el procediment de sol·licitud i la documentació a aportar necessària està disponible en la web municipal Paterna Ciutat d’Empreses, https://www.paternaciudaddeempresas.es/es/

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 05 Juliol 2021 14:54