Paterna reprén les rutes turístiques nocturnes durant juliol i agost

Dimarts, 06 Juliol 2021 15:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Oficina de Turisme de Paterna represa, des del pròxim 14 de juliol, les rutes turístiques nocturnes que s'organitzen pel municipi coincidint amb els mesos d'estiu.

 

Tal com ha assenyalat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “les visites nocturnes s'han convertit en una alternativa d'oci imprescindible, i amb un gran acolliment, combinant història, cultura i tradicions i permetent que tant veïns com visitants descobrisquen Paterna d'una forma diferent i original”.

 

Amb el nom “A la lluna de Paterna”, les rutes permeten recórrer el patrimoni històric i els llocs més emblemàtics de la ciutat a la nit, oferint una mirada diferent dels monuments més recognoscibles de la ciutat.

 

Les rutes se celebraran tots els dimecres i divendres dels mesos de juliol i agost, des de les 21.00 a les 23 hores.

 

En el recorregut, que es realitzarà en grups reduïts ateses les mesures sanitàries vigents anticovid, els participants visitaran enclavaments locals tan singulars com el Museu de Ceràmica, l'Església de Sant Pere, els Coves del *Batá o l'Hostal i el Casino situats tots dos en la plaça del poble.

 

També es visitarà l'emblemàtica Torre Moruna i l'entorn de les coves – habitatge, una de les zones que més interés desperta i les visites del qual s'han disparat després del rodatge de la pel·lícula del director manxec Pedro Almodóvar, Dolor i Gloria.

 

Les persones interessades a realitzar les rutes poden inscriure's en l'Oficina de Turisme, telefonant al 96 305 31 24 o a través del whatsapp de Turisme en el 607 21 84 03.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 06 Juliol 2021 15:53