La mobilitat elèctrica sostenible arriba a Paterna amb la posada en marxa del servei de motosharing

Dijous, 08 Juliol 2021 13:33 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les àrees empresarials de Parc Tecnològic i Fuente del Jarro de Paterna amplien des de hui l'oferta de mobilitat sostenible amb un servei de motosharing que permetrà una major connectivitat per als treballadors i treballadores de totes dues zones industrials.

 

Una “caravana elèctrica”, en la qual ha participat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha servit per a inaugurar aquest servei de lloguer de motos elèctriques que ja funciona en totes dues zones empresarials de la ciutat i que a més permet connectar-les amb València.

 

En l'acte d'inauguració, a més del primer edil, han sigut presents les alcaldesses de Bétera i Algemesí, Elia Verdevío i Marta Trenzano, els presidents de les entitats empresarials de Fuente del Jarro i Parc Tecnològic, Santiago Salvador i Antonio Alagarda al costat de representants d'Acciona Mobility, empresa encarregada del servei.

 

Durant la seua intervenció, Sagredo ha afirmat que “aquest servei, fruit de la col·laboració públic-privada, és un pas més per a les nostres àrees empresarials que ens situa al capdavant de la mobilitat sostenible en parcs industrials i a l'avantguarda de les ciutats europees”.

 

Per part seua, el President de Parc Tecnològic EGM, Antonio Alagarda ha recordat “l'aposta per la millora de la mobilitat sostenible que ve desenvolupant l'entitat en els últims anys” al mateix temps que ha destacat que “l'EGM continuarà realitzant accions que permeten a l'àrea empresarial créixer no sols des del punt de vista empresarial, sinó també en valors socials i mediambientals”.

 

El President d'Asivalco, Santiago Salvador, ha indicat que “per a Fuente del Jarro aquesta és una nova acció que ens permet avançar en matèria de mobilitat sostenible, en un any en què al costat de la posada en marxa del servei de bus llançadora, estem desenvolupant un pla de mobilitat, s'ha presentat un projecte per a una segona estació de metro i s'han iniciat les obres d'ampliació de la N220 que inclou un accés directe a l'àrea empresarial des de la V30”.

 

El nou sistema de transport és una extensió del servei de lloguer de motocicletes elèctriques que es presta a la ciutat de València i contribuirà a disminuir l'ús de vehicles privats, alliberant places d'estacionament, reduint les possibilitats d'embossos i evitant la corresponent generació de gasos d'efecte d'hivernacle.


Els usuaris i usuàries del servei podran accedir al mateix des dels 26 punts o bases de motosharing, que permetran millorar la mobilitat interna i externa de tots dos parcs empresarials que compten amb milers de treballadors que diàriament es desplacen a elles.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 08 Juliol 2021 13:35