Paterna construeix una nova zona d'esplai caní a La Canyada de 500m2

Dijous, 15 Juliol 2021 16:17 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 435 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha creat una nova zona d'esplai caní a La Canyada, dotant al veïnat d'un espai condicionat per al passeig dels gossos.

 

El nou espai es troba en l'encreuament del carrer 200 amb el carrer 238, una antiga zona forestal de 500 m² que estava sense ús i que s'ha condicionat per a crear una zona segura per a les mascotes.

 

Així ho ha explicat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, qui ha detallat que “s'ha barrat la parcel·la, reforçant el reixat amb una rasa de formigó per a evitar que els gossos es puguen escapar i s'ha equipat amb bancs, dispensadors de borses i papereres per a facilitar la seua neteja”.

 

Amb aquesta nova zona d'esplai caní, Paterna suma més de 25 àrees repartides per tot el municipi destinades al fet que els veïns i veïnes puguen passejar a les seues mascotes d'una manera controlada.

 

“Des de la regidoria de Benestar Animal continuem treballant per a promoure la convivència entre ciutadans i animals creant espais perquè els gossos puguen jugar i córrer lliurement en condicions de seguretat, sense provocar molèsties i facilitant la recollida d'excrements i neteja d'orines evitant la insalubritat als carrers del municipi”, ha conclòs la regidora Navarro.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 15 Juliol 2021 16:18