Paterna intensifica les tasques de desinfecció i control de plagues

Dilluns, 19 Juliol 2021 16:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 427 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa mixta Aigües de Paterna, està intensificant les actuacions en les diferents zones de clavegueram de la ciutat per a mantindre els espais i vies públiques lliures d'insectes i plagues.

 

D'aquesta manera, tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos “s'estan duent a terme tractaments de desinfecció, desinsectació i desratització en 7.632 pous de clavegueram de la ciutat i s'ha dividit el municipi en 16 zones per a facilitar i fer més efectius els tractaments”.

 

Durant la realització d'aquests tractaments, és possible que s'observen albiraments ocasionals en la superfície d'unes certes plagues a causa de l'ús de potents productes. “No obstant això – tal com ha indicat Campos - aquests exemplars moriran en un curt espai de temps, fruit del tractament, i en cap cas colonitzaran nous llocs, ni s'establiran en ells per a continuar el seu cicle de vida”.

 

Finalment, la Tinenta Alcalde ha recordat que aquestes actuacions formen part dels tractaments que es realitzen durant tot l'any en la xarxa de clavegueram per al control de rates i paneroles i se sumen a la revisió i tractament dels embornals sifònics per al control del mosquit tigre i al tractament i inspecció d'esquers i portacebos en parcs i jardins.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 19 Juliol 2021 16:45