Paterna destina 250.000 euros en ajudes per a activitats esportives

Dimarts, 20 Juliol 2021 13:57 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 366 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha destinat 250.000 euros a subvencionar la pràctica esportiva de les famílies residents en el municipi.

 

Tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora “aquestes ajudes revaliden l'aposta de l'equip de govern socialista amb el foment dels hàbits saludables entre els paterners i paterneres i reforcen el seu compromís amb l'esport i la pràctica ciutadana”.

 

En aquest sentit, aquesta temporada s'han concedit 1.159 ajudes, de les quals 268 han sigut destinades a clubs esportius de la ciutat.

 

La resta d'ajudes, un total de 891 subvencions, han sigut per al desenvolupament de l'activitat esportiva pròpia, com les del Bo +QVida o els abonaments de la piscina, i suposen un descompte de fins al 100% sobre la tarifa de les activitats esportives municipals per a la pròxima temporada 2021-2022.

 

Tal com ha destacat el Tinent Alcalde Mora, “amb aquestes ajudes potenciem la pràctica esportiva entre els paterners i paterneres, afavorint la igualtat d'oportunitats d'accedir a aquests serveis públics”.

 

Els llistats definitius de les persones beneficiàries d'aquestes ajudes poden consultar-se en la web d'esports de l'Ajuntament, www.esport.paterna.es i aquells/es persones que hagen rebut l'ajuda tindran fins al 15 d'octubre per a confirmar la seua inscripció en les activitats esportives que prèviament hauran de seleccionar.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 20 Juliol 2021 13:59