Paterna reforça la neteja de carrers i zones per als vianants de cara a la celebració de la programació cultural segura

Dimarts, 24 Agost 2021 13:17 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 173 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna reforçarà el servei de neteja en carrers i zones per als vianants de major trànsit amb motiu de la celebració de la programació cultural segura.

 

Així ho ha anunciat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, que ha explicat que “a causa de la major afluència de veïns i veïnes en determinades zones de la ciutat durant la setmana vinent, hem estimat convenient reforçar el servei per a mantindre la ciutat més neta i segura, aconseguint que tots els paterners i paterneres puguen gaudir més i millor dels actes culturals que se celebraran atenent els protocols sanitaris vigents”.

 

Així doncs, des del 23 i fins al 30 d'agost, l'operatiu està reforçat amb una hidronetejadora, una màquina amb aigua a pressió que s'utilitza amb aigua freda i/o calenta, permetent una neteja i higienització més profundes, i a la qual s'afigen productes desodorizants per a neutralitzar olors.

 

La regidora Navarro ha precisat que “es recorreran tots els carrers de major pas així com les zones per als vianants de major afluència i que poden requerir d'un manteniment més recurrent”.

 

Aquest reforç de neteja puntual és addicional al servei diari que tots els dies manté la ciutat neta, incloent les seues zones verdes, en les quals també s'incrementa el servei durant tot l'estiu per a mantindre els parcs i jardins en bon estat.

 

A més, cal recordar que el mes de maig passat va culminar la campanya de neteja intensiva en tots els barris de la ciutat, una mesura que va permetre intensificar la neteja exhaustiva de tot el municipi durant dos mesos, incloent llavat de contenidors, mobiliari urbà i zones de difícil accés.

 

“És una prioritat del govern municipal socialista que Paterna siga una ciutat neta i bonica, i per això augmentem els operatius addicionals dedicats a la neteja així com les campanyes de conscienciació ciutadanes per a mantindre la nostra ciutat neta i cuidada”, ha conclòs Merche Navarro.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 24 Agost 2021 13:18