Paterna completa la instal·lació del nou il·luminat LED del parc empresarial Tàctica després de la substitució de 865 lluminàries

Dijous, 07 Octubre 2021 09:05 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 152 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat l'execució del projecte de substitució per tecnologia LED de tot l'enllumenat públic del Parc Empresarial Tàctica, un dels enclavaments industrials de Paterna en expansió on s'assenten prop de 300 empreses.

 

Així ho ha anunciat hui l'alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea d'Empresa, Indústria i Universitat, Juan Antonio Sagredo, qui ha precisat que "la implantació d'aquest nou sistema d'il·luminació en aquesta àrea industrial evitarà l'emissió de 36 tones de CO₂ a l'atmosfera cada any, permetent-nos avançar en el compliment dels ODS i fent de Paterna una ciutat cada vegada més sostenible i eficient".

 

A través d'aquest projecte, finançat per l'IVACE, han sigut substituïdes unes 865 lluminàries en les dues fases del Parc Industrial Tàctica que milloraran la il·luminació i seguretat de la zona, molt freqüentada per treballadors i també per esportistes en albergar una ruta cicle-per als vianants.

 

L'actuació ha consistit a canviar les lluminàries actuals de llums de descàrrega (vapor de sodi i halogenur metàl·lic) per altres de tecnologia LED d'última de generació, amb una molt superior eficiència energètica i qualitat lumínica.

 

Les lluminàries s'han instal·lat amb dues etapes de reducció de potència, que permeten un ús més eficient de l'enllumenat així com modificar in situ els trams horaris de major o menor intensitat, adaptant-se a les hores de llum natural en cada estació de l'any.

 

El nou enllumenat permetrà, a més, un estalvi energètic de 125.000 kwh a l'any, la qual cosa es tradueix en un estalvi de 20.000 euros anuals.

 

"Aquest projecte" – ha finalitzat el primer edil – "se suma al pla de millora de l'enllumenat públic que l'equip de govern socialista ve desenvolupant en tots els barris i zones industrials, i que permetrà que Paterna estiga al 100% il·luminada amb tecnologia LED convertint-la en una ciutat moderna i atractiva i, sobretot, més segura, eficient i sostenible".

 

Informa Nou Horta. Paterna