Paterna reconeguda en la Comunitat per la gestió sostenible dels seus espais verds

Dilluns, 22 Novembre 2021 09:00 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 137 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha sigut reconegut en la IV edició de Viles en Flor Comunitat Valenciana per la gestió sostenible que desenvolupen en els seus espais verds així com per la seua ferma aposta en matèria d'educació ambiental i conscienciació ciutadana per a preservar i posar en valor el patrimoni vegetal i paisatgístic.

 

Així ho ha revelat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, qui al costat de tècnics de zones verdes responsables del consistori i de l'empresa pública GESPA, van ser els encarregats de recollir les tres Flores d'Honor amb les quals es va distingir al municipi durant la gala organitzada per l'Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT).

 

Durant la seua intervenció, la regidora Navarro va destacar “tot el treball que des de l'Ajuntament, i amb la col·laboració de l'empresa municipal GESPA, es duu a terme a la ciutat per a potenciar els nostres espais verds urbans, prioritzant sempre en cada actuació la sostenibilitat mediambiental”.

 

Per a això, en les labors de manteniment de les zones verdes urbanes s'utilitzen mètodes de conservació respectuosos amb el medi ambient, tant en la neteja de les àrees verdes, com en el tractament de malalties o plagues en arbres i plantes.

 

A més, el premi concedit també va reconéixer els projectes de millora duts a terme en l'últim any i que han contribuït a augmentar el valor del patrimoni vegetal de Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dilluns, 22 Novembre 2021 09:01