Els socialistes de Paterna entreguen els Premis Sintonia 2021

Dilluns, 29 Novembre 2021 13:35 Escrit per  PSOE Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 229 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els socialistes de Paterna van celebrar ahir la gala de la IX edició dels Premis Sintonia, uns guardons creats per l'agrupació local per a reconéixer i valorar la contribució de diversos col·lectius per a fomentar la igualtat, la llibertat, la solidaritat i la justícia social.

 

En aquesta IX edició, els socialistes van distingir amb el Premi Llibertat a la Falla Colom D’Or, que, amb la seua iniciativa de col·locar pictogrames inclusius en el seu monument faller, han servit d'exemple per a avançar en l'eliminació de barreres cognitives. El premi, entregat per la Sotssecretària de Política Institucional del PSOE de Paterna, Eva Pérez, va ser recollit per les tres impulsores de la iniciativa, Judit Martí, Cristina Parrondo i Fanny Pacheco.

 

L'empresa paternera Andreu Barberá S.L. va ser una altra de les guardonades per la seua col·laboració activa durant la crisi del coronavirus amb la donació de 9.000 EPIs a l'Ajuntament destinats a protegir els treballadors i treballadores de col·lectius essencials durant el confinament, iniciativa per la qual va rebre el Premi Sintonia de Solidaritat, que va recollir el fundador de l'empresa, Vicente Andreu Bort a les mans de la Sotssecretària d'Organització dels socialistes, Nuria Campos.

 

Els socialistes de Paterna van reconéixer també en l'emotiva gal·la d'ahir la labor per al foment de l'equitat en l'esport que es realitza des del Paterna Ciències Club de Rugbi atorgant-li el Premi Igualtat, que van recollir diversos membres de l'entitat acompanyats de xiquets i xiquetes dels equips infantils i que va ser entregat pel secretari general del PSPV local i Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

 

D'altra banda, el Premi Justícia Social es va destinar a la Fundació Ajuda una Família, per la seua labor humanitària i social que desenvolupen des de Paterna per a atendre persones en situació de pobresa extrema. El seu fundador, Conor Hannah, acompanyat de voluntaris i col·laboradors, va rebre el guardó del portaveu dels socialistes a Paterna, José Manuel Mora.

 

Enguany, el Premi Especial Francisco Borruey va recaure en la Policia Local de Paterna, reconeixent l'esforç i compromís amb els veïns i veïnes de Paterna durant tota la pandèmia, un guardó que va entregar la Sotssecretària d'Acció Electoral, Sonia Borruey, i que van recollir el Comissari Cap Rafael Mestre i el Comissari José María González Gallardo.

 

El secretari general del PSOE de Paterna i Alcalde de la ciutat, Juan Antonio Sagredo, va ser l'encarregat de clausurar aquesta IX edició dels Premis Sintonia amb un discurs en el qual va valorar “el potencial i les ganes de treballar per l'interés col·lectiu de les persones i entitats guardonades, que són exemple de llibertat, igualtat, solidaritat i justícia social, fent de Paterna una ciutat compromesa amb els valors democràtiques i en la qual ningú es queda arrere”.

 

Informa Nou Horta. PSOE Paterna

Modificat el Dilluns, 29 Novembre 2021 13:36