Paterna estrena la seua nova Pista d'Atletisme posicionant a la ciutat com a referent en aquest esport

Dijous, 02 Desembre 2021 16:41 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 296 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La nova Pista d'Atletisme de Paterna ja està operativa. Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Modernització i Cultura de l'Esforç, José Manuel Mora, qui ha informat que el pròxim 11 de desembre, tindrà lloc una jornada de Portes Obertes perquè els veïns i veïnes puguen visitar i conéixer una de les infraestructures més reivindicades a la ciutat i que és ja una realitat.

 

Referent a això, José Manuel Mora ha destacat que es tracta d'una infraestructura que serà d'utilitat tant per a esportistes d'alt nivell com per als atletes més joves, com els de l'Escola del Club Cárnicas Serrano, que tenen la seua seu en ella.

 

En aquest sentit, ha recordat que "Paterna compta amb més de 700 federats en els diferents clubs d'atletisme de la ciutat, entre els quals es troba el Club d'Atletisme Cárnicas Serrano, per als quals aquesta infraestructura els permetrà poder entrenar en instal·lacions d'alt nivell, que també podran ser aprofitades per esportistes aficionats i veïns del municipi".

 

Les obres de la nova pista, situada al costat de la Ciutat Esportiva Municipal, han tingut una duració aproximada de 12 mesos i han suposat una inversió municipal d'1.768.530 euros. Compta amb 6 carrers i 200 metres de corda, amb rectes, zones de salt de longitud, salt de perxa i llançament de pes.

 

Les instal·lacions disposen també de graderies per a espectadors, protegides en una part per un cobriment lleuger a manera de marquesina, així com de dos blocs d'edificis, un d'oficines i magatzem, i un altre destinat a vestuaris.

 

A més, la nova instal·lació és també la seu de l'Escola d'Atletisme Serrano del C.A. Cárnicas Serrano, que acull totes les especialitats atlètiques des de la categoria de prebenjamins, fins a categoria sub23, i de la qual formen part al voltant de 80 xiquets, xiquetes i joves.

 

El Tinent Alcalde Mora ha afirmat que "les noves instal·lacions, capdavanteres en tota la província, posicionen a Paterna, bressol d'esportistes, com un dels municipis referents en atletisme".

 

El pròxim dia 11 de desembre l'Ajuntament i el Club d'Atletisme Cárnicas Serrano celebraran una jornada de Portes Obertes perquè els veïns i veïnes puguen visitar i conéixer una de les infraestructures més reivindicades a la ciutat i que és ja una realitat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dijous, 02 Desembre 2021 16:41