El teixit empresarial es dona cita en la gala de la VI edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

Divendres, 03 Desembre 2021 14:55 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna es va convertir ahir en el punt de trobada de l'empresariat local i provincial amb la realització de la gala dels premis Paterna Ciutat d'Empreses, que aquest 2021 celebraren la seua VI edició.

 

Aquests premis, en els quals es van donar cita personalitats del món empresarial i institucional, i que es promouen des de l'associació empresarial que presideix l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i que enguany celebra el seu 10 aniversari, tenen com a objectiu impulsar, promocionar i reconéixer el potencial industrial i innovador del municipi.

 

Durant l'esdeveniment, que s'ha celebrat atenent les mesures sanitàries i de seguretat vigents, es va fer un repàs de les iniciatives i actuacions empreses des de l'Ajuntament i l'associació Paterna Ciutat d'Empreses durant aquest ultime any i que, en paraules del mateix Alcalde de Paterna Juan Antonio Sagredo, constitueixen el millor exemple nacional de col·laboració públic– privada, consolidant a Paterna com a pulmó empresarial i dinamitzador econòmic de l'àrea metropolitana i la província de València.

 

Durant la seua intervenció, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va agrair a tots els empresaris i empresàries “que trieu Paterna per a nàixer, per a créixer i per a quedar-vos, fent possible que Paterna siga una Ciutat d'Empreses” al mateix temps que ha destacat “els 10 anys de col·laboració públic-privada, de projecció empresarial i d'atracció d'inversions”.

 

A més, el primer edil ha aprofitat per a valorar “el talent de les empreses, empresaris i empresàries de la ciutat, que ens situen com a referent en innovació, en potencial empresarial i de creació d'ocupació”.

 

Premiats en la VI Edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

En la categoria de Millor Start Up, l'empresa premiada va ser NBN23, dedicada al desenvolupament de noves tecnologies i aplicacions que milloren el rendiment dels esportistes i que optimitzen l'eficiència de les federacions i clubs esportius. El secretari de la Confederació Empresarial Valenciana, Miguel Ángel Javaloyes, va ser l'encarregat d'entregar el premi.

 

El premi de Trajectòria Investigadora i Innovadora, que va entregar el director de les Províncies, Jesús Trelis, va recaure en ADM Biópolis SL, una empresa biotecnològica l'objectiu de la qual és transferir ciència de qualitat a la indústria agroalimentària, química i farmacèutica per a millorar la seua competitivitat.

 

D'altra banda, l'Alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Raquel Ramiro, va entregar el premi a l'Empresa Sostenible i Socialment Responsable, va anar per a Sol i Vent Paisatges, una empresa de paisatgisme i jardineria fundada fa més de 25 anys que desenvolupa la seua activitat amb el màxim respecte al medi ambient i minimitzant l'impacte en l'entorn.

 

Quant al premi a la Projecció Internacional, l'empresa guanyadora va ser Polymer Char, dedicada a la investigació, desenvolupament i fabricació d'instrumentació analítica de polímers i que compta amb una xarxa internacional consolidada i potent. El guardó va ser entregat pel president d'Asivalco i FEPEVAL, Santiago Salvador.

 

En la categoria de Dona Empresària, el premi va ser per a Nuria López Hererro del capdavant de l'empresa Decoac, i que va rebre el guardó de mans de la presidenta de l'Associació del polígon Industrial L’Andana, Carmen Pi Palau.

 

D'altra banda, el reconeixement de la figura de l'empresari autònom amb el Premi micropime Local va ser per a la A3sides, empresa de base tecnològica amb serveis per a l'optimització de la gestió empresarial, i que va rebre el guardó de mans del secretari general de Serveis Públics d'UGT a la comarca, José Miguel Yepes.

 

En aquesta sisena edició, el premi a la Trajectòria Empresarial va ser per a l'Escola de Negocis Lluis Vives i el seu campus d'FP de Cambra València, per la labor desenvolupada per a impulsar la formació i la innovació. El premi va ser entregat per la Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rebeca Torró.

 

Finalment, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va ser l'encarregat d'entregar el Premi Especial del Jurat a Francisco Lara, fundador i gerent de l'empresa Mobles Lara amb seu a Paterna, i que, amb una trajectòria de més 60 anys i tres generacions familiars treballant en ella, és tot un referent en el sector empresarial de la ciutat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Divendres, 03 Desembre 2021 14:57