Paterna celebra l'arribada d'un Nadal segur en l'Agenda Jove de desembre

Dimecres, 15 Desembre 2021 09:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 283 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Casa de la Joventut de Paterna ha programat per a aquest mes de desembre tota una sèrie d'activitats, subjectes als protocols anticovid, i dirigides als joves de la ciutat d'entre 12 i 30 anys. Les activitats, que es desenvoluparan en horari de vesprada, de 17.30 a 19 hores, en les instal·lacions de la Casa de la Joventut del Parc Central.

 

Entre altres, s'ha programat un taller d'escacs, un de decoració nadalenca, un taller per a crear un còmic propi o el taller d'Ukelele.

 

El regidor de Joventut, Roberto Usina ha explicat que "aquesta programació està pensada per a oferir als joves de la ciutat alternatives d'oci segur que per a aprofitar el seu temps lliure i gaudir dels seus entreteniments i aficions". A més, Usina ha anunciat també que hi haurà noves activitats per al període nadalenc a partir del 21 de desembre i que s'anunciaran a través del servei de WhatsApp de la Casa de la Joventut de Paterna.

 

Les places de les activitats són limitades i els/as joves interessats/as a participar poden fer-ho mitjançant inscripció presencial concertant cita prèvia per telèfon 96 137 01 03. A més, aquells paterners i paterneres interessats a rebre tota la informació de la Casa de la Joventut poden inscriure's al servei de Whatsapp enviant la paraula Alta al 647 867 445.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 15 Desembre 2021 09:34